Algemene Info

De Platen & CD beurs wordt elke tweede zondag van juni en december gehouden in het Buurtcentrum “Moesel”, Christinelaan 25, 6006 CJ te WEERT. De Platen & CD beurs begint om 11.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Standhouders kunnen hun spullen opbouwen tussen 9.00 – 11.00, bezoekers hebben dan geen toegang tot de zalen.

Elke standhouder krijgt na aanmelding om 9.00 uur een keycord overhandigd. Zonder dit keycord heeft u tot 11.00 geen toegang tot de beurs. De organisatie zal hierop toezien. Na de platenbeurs moeten de keycords weer worden ingeleverd bij de organisatie. Door deze manier van werken krijgen alle standhouders voldoende tijd en ruimte om hun tafels in te richten.

Om 11.00 gaan de deuren open voor het publiek.

Afbreken en vroegtijdig vertrekken van de standhouders, eerder dan 16.00 uur is niet toegestaan zonder toestemming van de organisatie. Voortijdig afbreken kan uitsluiting voor de volgende Platen & CD beurs betekenen.

Tafels reserveren voor onze Platen & CD beurs is alleen mogelijk indien u akkoord gaat met onze reserveringsvoorwaarden. De verkoop van illegaal spul is natuurlijk verboden. De standhouder blijft volledig verantwoordelijk voor zijn eigen stand. Aanwijzingen van de organisatie dienen direct en onvoorwaardelijk opgevolgd te worden.

Annuleren van een reservering is alleen mogelijk volgens de voorwaarden zoals eerder verstrekt. De afmetingen van de tafels zijn 1.30 x 80 cm. Er wordt geen maximum gesteld voor het aantal te reserveren meters per inschrijving. Bullshit Music behoudt altijd het recht om zonder opgaaf van redenen een reservering te weigeren of te annuleren. U kunt alleen tafels reserveren voor een beurs door een mail te sturen naar info@bullshitmusic.eu o.v.v. naam / telefoonnummer / mailadres / gewenste beursdatum en het aantal tafel(s). Telefonisch tafel(s) reserveren is NIET mogelijk. Eventuele voorkeur/posities kunnen worden aangegeven op de bijgevoegde plattegrond, wij proberen hier rekening mee te houden.

De kosten bedragen € 12,00 per/meter. Betaling van de tafelhuur dient vooraf te geschieden door storting van de tafelhuur op ons bank/IBANnr. NL49 RABO 0324 2169 20, t.n.v. P.M. Tullemans EO M.H.G. Janssen o.v.v. het aantal gewenste tafels (tafelnr.) en uw inschrijfnummer. Zowel de tafelhuur alsmede inschrijving moeten beiden 1 maand vóór de aanvangsdag van de Platen & CD beurs bij ons zijn overgemaakt en doorgegeven. Wij accepteren GEEN cheques betaling uitsluitend via bankoverschrijving.

 

Voor vragen, opmerkingen of suggesties graag een email naar, info@bullshitmusic.eu